Behandlingar

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Det är en enkel metod som har goda resultat vid svullnader i armar och ben eller vid trötthetssymptom.


Längd: 75 och 90 min

Pris: 90 min 1025 kr (3 ggr 2850 kr)

75 min 900 kr (3 ggr 2475 kr) 

Klicka här för mer info


Taktil massage är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Effekter som ofta ses med hjälp av taktil massage är bättre sömn och avslappning, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, oro och ångest, lindring av smärta och tänd livsgnista.


Längd: 60 min

Pris: 700 kr

Klicka här för mer info


Fibromassage – för dig med fibromyalgi

En speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Man arbetar utifrån en förståelse för de ömma punkter som är utmärkande för fibromyalgi och massagen görs med milda strykningar, värme och musik som ger en djup avslappning som frigör vårt må-bra hormon oxytocin.


Längd: 60 min

Pris: 700 kr

Klicka här för mer info

Terapeutisk Gravidmassage 

En behandlande massage för dig som är gravid. Vid ditt besök går vi igenom om och var du har värk i kroppen och behandlingen anpassas efter detta och avslutas med avslappningsmassage.

 

För dig som är i v.13 och framåt.


Längd: 45 min 

Pris: 600 kr

Klicka här för mer info


Eko ansiktskur

Under denna avslappnande behandling med mycket massage efter rengöring med kräm och skrubb, återfuktas din hud med näringsrikt fulladdade vegetabiliska oljor.

 

I denna behandling används endast ekologiska och naturliga produkter.

 

Lilla Eko-kuren  45 min 600 kr

Stora Eko-kuren 60 min (inleds med ryggmassage) 725 kr

Klicka här för mer info


Svensk klassisk massage 

Endast återbesök eller presentkort. 


Längd: 30, 45, 60 och 90 min

Pris: 475, 600, 725 och 1050 kr

Klicka här för mer info